scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos heeft vandaag een shakedown test gedaan op het circuit...

Gepubliceerd op 02 september 1996 door John ter Meer

Jos heeft vandaag een shakedown test gedaan op het circuit van Silverstone. Hij reed twee rondjes en zowel de auto als Jos deden het prima. De team fysiotherapeut heeft Jos het afgelopen weekend behandeld. Jos vertelde ons vandaag dat hij nog steeds een stijve nek heeft maar dat hij zeker gaat rijden op Monza. Er is nog steeds geen officiele uitleg over Jos zijn ongeluk op Spa. Het team komt waarschijnlijk deze week met een officiele verklaring over het ongeluk.

Van nu af aan publiceren we onze nieuws items, en andere pagina's ook uiteraard, zowel in het Nederlands als het Engels. Zie onze over de site pagina voor meer informatie over dit onderwerp en over andere veranderingen aan de site in de nabije toekomst.

Neem deel aan onze Italiaanse GP race prijsvraag en win een Philips car speaker system en F1 sounds CD set of het waanzinnige nieuwe spel van MicroProse "Formula 1 Grand Prix 2" door zo goed mogelijk de uitslag van de Italiaanse Grand Prix op Monza te voorspellen. Vul het formulier compleet in en stuur dit voor 6 september naar ons op.