Voorspel de snelste raceronde van Max en win Verstappen-goodies!

Gepubliceerd op 25 november 2015 door Niels Hendrix

In samenwerking met de Max Verstappen webshop heeft Verstappen.nl een prijsvraag opgezet, waarbij deze laatste ronde van het seizoen de Max Verstappen 2016 kalender (t.w.v. € 19,95) en de grijze Spa-Francorchamps 2015 hoodie (t.w.v. € 59,95) te winnen zijn. Met dit herfstweer kan deze warme sweater een welkome aanvulling zijn op je wintercollectie.

Deelname aan de prijsvraag werkt als volgt: Like Facebook.com/MaxVerstappen en voorspel de snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Abu Dhabi op zondag 29 november. Geef de rondetijd daarbij als volgt aan: 1:44.496 (voorbeeld).

De winnaar is degene die het dichtst bij de daadwerkelijke rondetijd van Max zit (of zelfs juist weet te voorspellen). Mochten er meerdere winnaars zijn dan beslist het lot. Met de uiteindelijke prijswinnaar wordt via Facebook contact opgenomen.

Let op: alleen inzendingen via het Facebook-reactiesysteem onder dit nieuwsartikel op Verstappen.nl dingen mee. Je kunt niet op een andere manier inschrijven.
Zodra de race van start gaat, sluit de inschrijving. Meerdere malen reageren kan, maar alleen je laatste voorspelling geldt.

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Max Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen kalender voor 2016! Naast het Max Verstappen 2015 t-shirt is er meer officiële Scuderia Toro Rosso en Max Verstappen kleding beschikbaar. Met name het Toro Rosso teamline “functional t-shirt”, de “softshell jacket (m/v)” en de “hooded sweatjacket” zijn daarbij in het oog springende producten om je garderobe mee aan te vullen. Want wie wil er nou niet net zo goed gekleed als Max bij lopen?!