Prijswinnaar Spanje bekend!

Gepubliceerd op 14 mei 2018 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 

Bij de vijfde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Aston Martin Red Bull Racing Teamline t-shirt (t.w.v. in totaal € 54,95) te winnen. Er dongen 534 deelnemers mee. Inmiddels is de prijsvraag voor Monaco al geopend.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Spanje moest worden voorspeld. In de 62e ronde noteerde de Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur een 1:19.422 als zijn snelste rondetijd tijdens zijn race. Met 1:19.421 zat Micha Leijendekkers daar maar één duizendste van een seconde van af! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag

“Harstikke gaaf dat ik heb gewonnen”, steekt de prijswinnaar, die toevallig uit Swalmen komt, waar de Max Verstappen store is gevestigd. Micha volgt de Formule 1 al sinds het debuut van Jos in 1994. “Ik ben altijd lid geweest van de Jos Verstappen fanclub en in de Formule 1-jaren van Jos ging ik regelmatig naar een race. Naar mijn mening heeft Jos nooit de waardering gekregen voor het talent dat hij had.”

“De laatste jaren met de deelname van Max is de spanning weer helemaal terug. Hopelijk heeft Max de negatieve spiraal van dit seizoen weten te doorbreken met zijn eerste podium in Spanje.” Ook dit jaar bezoekt Micha een Grand Prix. Hij vervolgt: “Samen met zes vrienden gaan we voor de derde keer in successie naar de race in Oostenrijk. Het belooft weer een mooi weekend te worden, met hopelijk een beter resultaat voor Max dan vorig jaar. Maar ik ben ervan overtuigd dat we dit jaar nog mooie races gaan zien met minimaal twee overwinningen voor Max!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!