Overweldigende belangstelling Jumbo Racedagen 2018

Gepubliceerd op 13 mei 2018 door Niels Hendrix

De derde editie van de Jumbo Racedagen, de enige keer dat Max Verstappen in eigen land in een Formule 1-bolide te zien zal zijn, kan op een overweldigende belangstelling rekenen. De tickets voor dit spectaculaire familie race-evenement, dat volgende week tijdens het Pinksterweekend plaatsvindt, vliegen hard de deur uit.

Jumbo heeft inmiddels al tienduizenden gratis codes voor duinkaarten verzilverd zien worden. Maar ook met de tickets die te koop zijn, gaat het hard. Zo zijn alle kaarten voor de hoofdtribune, Formule 1 Paddock en Max Verstappen Paddock Club op zondag 20 mei reeds uitverkocht. Voor maandag 21 mei zijn wel nog tickets te koop, hoewel het ook voor die dag aardig vlot.

“De Jumbo Racedagen zijn altijd drukbezocht en dat zal dit jaar niet veel anders zijn”, liet Max optekenen. “Ik heb er zin in, het is altijd mooi om de sport dichter bij de fans te brengen”. Wil je er zelf bij zijn, grijp dan niet mis: 

Bij Jumbo Supermarkten kun je gratis duinkaarten krijgen voor de Jumbo Racedagen 2018 met Max Verstappen, op 20 en 21 mei. Wil je echter een uniek kijkje achter de schermen? Bestel dan F1-Paddock of Max Verstappen Paddock Club tickets op www.circuitzandvoort.nl. Zolang de voorraad nog strekt!

Klik hier voor het volledige tijdschema van de Jumbo Racedagen (PDF).