Max bewerkt Aston Martin DB11 met spuitbus

Gepubliceerd op 21 maart 2018 door Niels Hendrix

Geef Max Verstappen en Daniel Ricciardo ieder een Aston Martin DB11 en een spuitbus… dat klinkt niet als een goed plan, maar het pakt perfect uit als de bekende straatartiest Julian Clavijo de leiding over de heren neemt om ervoor te zorgen dat het een unieke creatie wordt.

De locatie betrof Hosier Lane, het hart qua graffiti in Melbourne. De verstopte steeg is een oase van straatkunst, waar artiesten uit de hele wereld op afkomen. Toch wisten de twee Aston Martin DB11’s in die omgeving de aandacht te trekken.

Max en Daniel mochten onder toeziend oog hun eigen racenummer naar eigen inzicht en kleur spuiten. “Ik vind dat mijn auto er goed uitziet”, aldus Max. “Mijn kleine toevoeging is misschien niet zo professioneel, maar ik heb wel lol gehad. Het was een erg gave ochtend. Dit was de eerste keer dat ik een auto gespoten heb, dus het is best grappig om dan meteen met een DB11 te beginnen.”

Nadat de spuitbussen aan de kant geschoven waren, stond Max en Daniel nog een rondje interviews met de aanwezig media te wachten. Hun commentaar was opvallend eensgezind: de winter duurde te lang, ze kunnen niet wachten om weer te racen. De Australische Grand Prix kan zondag niet vroeg genoeg beginnen.

Klik hier voor de prijsvraag van de Grand Prix van Australië en win een 1:18 RB13 GP Australië 2017 schaalmodel!