scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max in de race om sportprijzen in Limburg en Nederland

Gepubliceerd op 03 december 2017 door Niels Hendrix

Max Verstappen is samen met provinciegenoot Tom Dumoulin (wielrennen) en de Fries Sven Kramer (schaatsen) in de race voor de titel Sportman van het Jaar. De NOS maakte zondagavond het drietal genomineerden bekend. Vorig jaar werd Max nog uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

De daadwerkelijke stemming vindt vlak voor de live tv-uitzending van het NOS | NOC*NSF Sportgala plaats, op 19 december. Genodigde topsporters brengen dan hun stem uit op de sporters. Ook de vakjuryleden stemmen mee en brengen op die avond hun stem uit.

In Limburg nemen Dumoulin en Verstappen het ook tegen elkaar op. Daar krijgen ze voor de Go for Gold Sportprijs Limburg concurrentie van wielrenner Wout Poels in de categorie Sportman.

Stemmen voor de Limburgse sportprijzen kan tot en met 9 december op de website sportprijslimburg.nl. De winnaars worden op 18 december bekendgemaakt tijdens het Limburgse sportgala in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Een dag later worden op het NOS | NOC*NSF Sportgala de landelijke prijzen uitgereikt.