Prijswinnaar BraziliŽ bekend!

Gepubliceerd op 13 november 2017 door Niels Hendrix

Bij de negentiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Max Verstappen schaalmodel te winnen. Er dongen 478 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Brazilië moest worden voorspeld. In de 64e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:11.044 als zijn snelste rondetijd tijdens de race, tevens een nieuw baanrecord op Interlagos. Met 1:11.038 zat Ricardo Foesenek daar maar zes duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van het 1:43 RB12 Brazilië 2016 schaalmodel, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag. De volgende prijsvraag en de laatste van het seizoen, Abu Dhabi, is overigens al geopend.

“Super leuk dat ik heb gewonnen!”, zegt Ricardo, die de Formule 1 al jaren volgt. “Maar de laatste paar jaar met Max Verstappen maken het kijken wel extra leuk. Om de successen van Max zo te zien komen, is natuurlijk geweldig.” Ricardo zat ook zondagavond aan de buis gekluisterd. Hij vervolgt: “De inhaalrace van Max vorig jaar in de regen was geweldig. Erg jammer dat er dit jaar geen regen is gevallen tijdens de race. Desondanks denk ik dat Max er het maximale uit heeft weten te halen. Natuurlijk had ik samen met Max gehoopt op meer, maar die tijden gaan zeker nog komen!”

De prijswinnaar besluit met: “Erg leuk om de rondetijd zo goed te hebben voorspeld. Een tijd waarmee Max de geschiedenisboeken is ingegaan, omdat het een baanrecord is. Hopelijk blijft dat lang staan!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!