Prijswinnaar Mexico bekend!

Gepubliceerd op 31 oktober 2017 door Niels Hendrix

Bij de achttiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een MV RBR hoodie met joggingbroek te winnen. Er dongen 633 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Mexico moest worden voorspeld. In de 65e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:18.892 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:18:891 zat Jeremy Talen daar maar één duizendste van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de MV RBR hoodie en joggingbroek, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag. De volgende prijsvraag, Brazilië, is overigens al geopend.

“Cool! Daar ben ik er blij mee”, aldus Jeremy, die sinds halverwege 2015 trouw inschakelt voor alle kwalificaties en races, op welk tijdstip dan ook. “Mijn vrouw was niet direct enthousiast, maar sinds de start van het seizoen 2016 is zij ook fan van Max geworden en volgen wij samen alle wedstrijden.” Een paar keer ook live. “In 2016 ben ik naar Hockenheim afgereisd en heb ik Max derde zien worden. Dit jaar ben ik naar Spa geweest. Helaas viel Max al snel uit, maar de sfeer met alle Nederlanders was prachtig!”

“Uiteraard was één van de hoogtepunten de winst in Barcelona vorig jaar, maar Max heeft heel veel mooie acties laten zien door in te halen op plekken en op circuits waar andere coureurs dit niet mogelijk achten. Vooral Brazilië 2016 was echt het moment waar hij boven zichzelf uitsteeg. Ik vond het prachtig dat het publiek op het circuit zo uitbundig was toen hij als derde op het podium plaats naam. Daarbij vond ik het ook mooi om te horen dat zij hem direct vergeleken met hun lokale held Ayrton Senna.”

Prijswinnaar Jeremy besluit: “Ik hoop dat Max vooral zichzelf blijft. Dat hij blijft doen wat hij al doet en leert van al zijn ervaringen. Daar wordt Max alleen maar sterker van. En natuurlijk: volle gas!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!