Max verliest potje FIFA

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 door Niels Hendrix

In aanloop naar de Mexicaanse Grand Prix bezocht Max Verstappen het hoofdkwartier van Red Bull en nam het daar op tegen de professionele FIFA gamer Rodrigo Ulibarri. Het tweetal zetelde voor een grote tv in een vol kantoor, waar Max, tot verrassing van velen, zijn eer hoog hield. Er werden twee wedstrijden gespeeld, waarvan Rodrigo de eerste met 3-1 won, maar Max in het tweede duel knap de 0-0 vast wist te houden.

“Rodrigo is een van de beste FIFA spelers van dit continent dus tegen hem spelen was een echte test van mijn kunnen. Maar ik vond het echt leuk”, aldus Max, die zelf in zijn vrije tijd graag een potje FIFA speelt. “Hij gaf me geen tips voor FIFA, maar dat is prima, want ik zou hem er andersom ook geen gegeven hebben voor het racen!”

Daarna ging het meer richting de comfortzone van Max, toen er op een simulator een paar ronden over Autódromo Hermanos Rodríguez werd gereden in de F1 2017 game. Daar wist Max zijn opponent te vernederen.

Max tussen de games door de nodige gesprekken met lokale media en wist eigenhandig het tijdschema door de war te schoppen door twee keer zo lang als gepland te blijven. Zo moeilijk was het om hem uit de Playseat te krijgen. 

Klik hier voor de prijsvraag van de GP van Mexico en win een MV RBR hoodie en joggingbroek!