Prijswinnaar Verenigde Staten bekend!

Gepubliceerd op 23 oktober 2017 door Niels Hendrix

Bij de zeventiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Max Verstappen/Red Bull Racing jas te winnen. Er dongen 557 deelnemers mee. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in de Verenigde Staten moest worden voorspeld. In de 39e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:38.060 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:38.043 zat Wendy van Kooten daar maar zeventien duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte winnaar van de MV/RBR jas, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag. De volgende prijsvraag, Mexico, is overigens al geopend.

“Heel gaaf, hier ben ik erg blij mee”, reageert Wendy verheugd. Ze volgt de Formule 1 als sinds grootheden als Senna en Hakkinen actief waren en was fan van Jos Verstappen. “Nu is ook de volgende generatie, mijn beide dochters, fan geworden, van Max.” Over de spectaculaire race van Max op Austin, zegt ze: “Het was balen van de tijdstraf, maar de inhaalacties van Max waren heel mooi. Het is echt geweldig hoeveel plaatsen hij gepakt heeft. Een hele gave race!”

“De prestaties van Max zijn echt geweldig. Ik houd wel van die agressieve, aanvallende rijstijl. Max krijgt er steeds meer fans bij, dat merk ik ook onder de buitenlandse personen die ik ken. Wat mij betreft blijft Max lekker zichzelf en blijft hij rijden zoals hij nu doet”, besluit de enthousiaste prijswinnaar.

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!