Prijswinnaar Japan bekend!

Gepubliceerd op 11 oktober 2017 door Niels Hendrix

Bij de zestiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een 1:43 schaalmodel Japan 2016 te winnen. Er dongen 349 deelnemers mee. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Japan moest worden voorspeld. In de 51e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:33.730 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:33.728 zat Mathilde Durieux daar maar twee duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte winnaars van het 1:43 schaamodel van Japan 2016, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag. De volgende prijsvraag, USA, is overigens al geopend.

“Hier ben ik echt blij mee, ontzettend bedankt!”, laat Mathilde vanuit Franstalig België weten. “De prestaties van Max worden alsmaar beter. Hij heeft niet opgegeven na al die uitvalbeurten en probeert altijd het beste uit elke race te halen. Ik denk dat zijn overwinning in Maleisië hem meer zelfvertrouwen en kracht heeft gegeven voor de komende races.”

De prijswinnaar vervolgt: “Ik waardeer zijn vastberadenheid en wens hem veel geluk in de laatste vier races van dit seizoen en voor de rest van zijn leven. Max is echt een geweldige coureur en hij verdient een plaats tussen de beste Formule 1-coureurs.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!