Schaalmodel 1:18 RB12 Oostenrijk 2016 - met Max in Lederhosen - verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 20 september 2017 door Niels Hendrix

Op 3 juli 2016 finishte Max Verstappen op een geweldige tweede plaats tijdens de thuisrace van Red Bull Racing in Oostenrijk. Voor het oog van duizenden Nederlandse fans wist Max zich vanaf de achtste positie naar voren te vechten, om in een bloedstollende slotfase de Ferrari van Kimi Raikkonen knap achter zich te houden.

Tijdens de race en op het podium droeg Max een overall in de kenmerkende Oostenrijkse 'Lederhosen'. Bij dit unieke Minichamps schaalmodel vind je naast de RB12 daarom ook een poppetje van Max Verstappen zelf, inclusief overall met 'Lederhosen'. Er zijn 1.000 exemplaren van de 1:18 GP Oostenrijk 2016 beschikbaar, dus bestel hem snel hier! Van de 1:43 variant van dit model zijn ook nog enkele exemplaren verkrijgbaar.  Je kunt voor schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max.

Op zoek naar andere schaalmodellen van Max? Ook deze vind je in de Max Verstappen store, of bestel direct online!

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!