1:8 Helmen van Max Verstappen nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 12 september 2017 door Niels Hendrix

Op Verstappenshop.nl vind je sinds vandaag vijf schaalmodellen van de helmen die Max Verstappen heeft gedragen tijdens zijn F1-carrière. Vanaf de start in 2015 tot nu toe: vijf verschillende exemplaren in 1:8.

Eerder waren de 1:8 helm 2015 en de helm van de GP van Australië 2016 al beschikbaar. Nu zijn daar de 2016 helmen van de GP's van Monaco en België en de huidige 2017 helm aan toegevoegd. Alle vijf de helmen staan op Verstappenshop.nl onder "schaalmodellen".

Helm 2017 (hierboven)
Dit is het officiële 1:8 Minichamps model van de helm die Max dit seizoen draagt. Deze prachtige helm is voorzien van een leeuw en het Max Verstappen logo. De helm is afgewerkt met matte verf. 

2016 GP België (hierboven)
Dit is het officiële 1:8 Minichamps model van de helm die Max heeft gedragen tijdens GP van België in 2016. De helm is afgewerkt met shiny verf. De helm is grotendeels oranje en voorzien van de Nederlandse leeuw. 

2016 GP Monaco (hierboven)
Dit is het officiële 1:8 Minichamps model van de helm die Max heeft gedragen tijdens GP van Monaco in 2016. De helm is afgewerkt met chrome verf. Opvallend is de rode kin en de rode bovenkant. 

Je kunt voor deze schaalmodellen ook terecht in de officiële Max Verstappen store. Naast schaalmodellen vind je er alle Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise, gecombineerd met unieke items die symbool staan voor de carrière van Max. Op zoek naar andere schaalmodellen van Max? Ook deze vind je in de Max Verstappen store, of bestel direct online!

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!