Prijswinnaar ItaliŽ bekend!

Gepubliceerd op 04 september 2017 door Niels Hendrix

Bij de dertiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel het 1:43 schaalmodel van de RB12 halo Italian GP te winnen. Er dongen 327 deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Italië moest worden voorspeld. In de 48e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:24.351 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:24.340 zat Dick Elsendoorn daar maar elf duizendsten van af. Hij is dan ook de terechte winnaar van het 1:43 schaalmodel van de RB12 halo Italian GP, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag

“Dat ik gewonnen heb, is een grote verrassing voor me”, aldus de blije Dick. “Ik deed voor de eerste keer mee!” Hij blijkt vroeger fan te zijn geweest van Jos. “En nu ben ik een zeer grote fan van Max. Ik ben geen Formule 1-fanaat die echt alles volgt, maar als ik tijd heb, kijk ik wel altijd naar de race. De eerste race van Max met Red Bull Racing, de Spaanse Grand Prix, zal ik nooit meer vergeten. Die overwinning was echt geweldig: Max schreef historie door als eerste Nederlander ooit een Grand Prix te winnen en dat op 17-jarige leeftijd!” Dick besluit: “Ik hoop en denk dat Max ooit wereldkampioen kan worden, mits hij een goede auto krijgt natuurlijk.”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de oranje Max Verstappen driver cap, die Max op Spa en Monza droeg. Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!