Olav Mol op Spa-Francorchamps live te horen via 88.8 FM

Gepubliceerd op 22 augustus 2017 door Niels Hendrix

Grand Prix Radio heeft opnieuw het exclusieve recht gekregen om de Formule 1 Grand Prix van België live en vanaf locatie via FM uit te zenden. De radiozender is van vrijdag 25 t/m zondag 27 augustus 24 uur per dag op en rond circuit Spa-Francorchamps te beluisteren via de frequentie 88.8FM.

Met deze service kunnen de tienduizenden Nederlandse bezoekers van de race in de Belgische Ardennen niet alleen via internet en de Grand Prix Radio-app, maar ook met de transistor- en autoradio het live-raceverslag van Ziggo Sport Formule 1-commentator Olav Mol volgen.

Grand Prix Radio kreeg vorig jaar voor het eerst toestemming van de organisatie om middels een FM-frequentie het gehele raceweekend live uit te zenden. “Het is een hoop werk om een en ander rond te krijgen, maar met de ervaring van vorig jaar en de hulp van de duizenden Nederlanders op en rond het circuit, gaan we er een geweldig feest van maken”, aldus Olav Mol, een van de initiatiefnemers.

Via Grand Prix Radio is komend weekend de race – met het commentaar van Olav Mol – live te beluisteren. De dj’s van Grand Prix Radio zenden 24 uur per dag live uit waarbij niet alleen het laatste nieuws uit de paddock langskomt, maar ook reportages gemaakt zullen worden op en rond het circuit.