Max blikt vooruit: “Ik kan niet wachten om naar Spa te gaan”

Gepubliceerd op 21 augustus 2017 door Julien Lemmen

Na enkele verdiende weken vakantie barst het Formule 1-geweld dit weekend weer los op het circuit van Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen. Max Verstappen komt vol goede moed uit de zomerstop en kijk vooruit naar zijn ‘thuisrace’ op Spa:

“Ik kan niet wachten om dit jaar naar Spa te gaan. Ik hou gewoon van het circuit en het zal mooi zijn om zoveel oranje fans naast de baan te zien. Spa is mijn favoriete circuit op de kalender. Je moet alles goed krijgen, maar als je een goede ronde rijdt, geeft dat veel voldoening. Er is een goede ‘flow’ met veel snelle bochten. Natuurlijk is het beste stuk de Eau Rouge, waar je de heuvel op gaat, ook al is het met de hedendaagse Formule 1-auto’s makkelijk vol gas. Het is nog steeds erg mooi als de onderkant van de auto het asfalt raakt en de auto erg licht wordt bovenaan de heuvel. Dit jaar zal het met de nieuwe auto’s overal een beetje sneller gaan, wat zeker nog uitdagender en nog leuker zal zijn.”

“Het voelt absoluut aan als een thuisrace voor mij, omdat het dichtbij de grens is en omdat er nu geen Nederlandse Grand Prix is, komen er veel Nederlandse fans naar de race. Vorig jaar waren er al heel veel oranje t-shirts en vlaggen rondom de baan, wat erg mooi was om te zien en dat maakt het nog specialer.”

“Na Spa gaan we direct naar Monza. Het is misschien niet de meest positieve baan voor ons op het gebied van topsnelheid, maar het is altijd goed om sfeer te voelen van de gepassioneerde fans daar.”

De komende dagen kun je de allerlaatste tickets voor de Max Verstappen Tribune bemachtigen in de Max Verstappen store in Swalmen. Vanaf woensdagmiddag is de store geopend en zijn de kaarten voor handen, zolang de voorraad strekt. Voor de Max Verstappen Tribune kan een losse zondagkaart of een combinatieticket voor vrijdag én zaterdag aangeschaft worden.

Alleen in de Max Verstappen-store in Swalmen krijg je bij aankoop van een zondagticket een gratis - door Max zelf gesigneerd - oranje Max Verstappen Tribune t-shirt!
Zolang de voorraad strekt.