Laatste tickets Max Verstappen Tribune op Spa nu met gesigneerd t-shirt!

Gepubliceerd op 18 augustus 2017 door Niels Hendrix

Het is bijna zover! Over een weekje is het tijd voor de Grand Prix van België. Zoals bekend, is op het historische circuit van Spa-Francorchamps een heuse Max Verstappen Tribune gesitueerd, waar momenteel nog maar enkele tickets voor beschikbaar zijn.

Aankomend weekend is Max aanwezig tijdens de DTM-races op Circuit Zandvoort, waar hij aan de winnende coureurs de trofeeën mag uitreiken. Naast de baan is er een kans om de allerlaatste tickets te bemachtigen voor de Formule 1-race volgende week in de Belgische Ardennen.

Voor de Max Verstappen Tribune kan een losse zondagkaart of een combinatieticket voor vrijdag én zaterdag aangeschaft worden. Deze laatste tickets zijn op SportStadion.nl te bemachtigen, maar a.s. zondag ook in de speciale SportStadion-stand op Circuit Zandvoort. Deze stand bevindt zich in de Max Verstappen-merchandise trailer, die op Circuit Zandvoort rechts achter de tunnel te vinden is.

Alleen a.s. zondag op Circuit Zandvoort krijg je bij aankoop van een zondagticket een gratis - door Max zelf gesigneerd - oranje Max Verstappen Tribune t-shirt!
Zolang de voorraad strekt.