Prijswinnaars Groot-BrittanniŽ bekend

Gepubliceerd op 18 juli 2017 door Niels Hendrix

Bij de tiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een paar schoenen uit de MV collection te winnen. Daarnaast gaven we een t-shirt samen met een korte joggingbroek weg. Er dongen ruim vierhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Groot-Brittannië moest worden voorspeld. In de 51e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:30.678 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:30.666 zat Helmut Sulsters daar maar twaalf duizendsten van af en won hij het t-shirt en de korte joggingbroek uit de MV collection! Rose Bakkers voorspelde 1:30.633 (45 duizendsten verschil) en pakte de tweede prijs, het paar schoenen, na een gokje gewaagd te hebben via de vernieuwde prijsvraag.

Helmut volgt de Formule 1 al sinds eind jaren tachtig. “Jammer dat Max het dit jaar met wat minder materiaal moet doen, maar hij is nog jong en zijn tijd komt nog wel. Hopelijk hoeven we daar niet al te lang meer op te wachten. Tot die tijd blijven we Max gewoon nauwlettend volgen en hopen op een topresultaat!” Over zijn voorspelling zegt hij: “De duizendsten vul ik altijd in als ‘666’, the number of the beast! Want een beest, is hij!”

De tweede prijswinnaar woont al zeven jaar in de Filipijnen, waar ze de Formule 1 op de voet volgt. “Eerst Jos en nu ben ik een grote fan van Max Verstappen. Twee jaar geleden heb ik in Singapore live genoten van Max.” Rose vervolgt: “Jammer dat het Max dit jaar niet mee zit met zijn wagen. Max is het nieuwe type racer, waar iedere F1-liefhebber voor warmloopt. Wat hebben wij genoten van de Britse race en speciaal de verdedigende actie van Max op Vettel, klasse man! Max, voor mij ben je de kampioen, veel succes vanuit de Filipijnen!”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe oranje Max Verstappen driver caps! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!