Formule 1-demonstratie in het hartje van Londen

Gepubliceerd op 11 juli 2017 door Bryan van Berlo

Voorafgaand aan de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone organiseert Liberty Media een Formule 1-demo midden in Londen. Het spektakel zal woensdagavond op het Trafalgar Square plaatsvinden. Voor het eerst in de historie van de Formule 1 komen alle tien de teams in actie tijdens deze show, welke de fans dichterbij de sport moet brengen. Buiten de demonstraties zal ‘F1 Live’, zoals het evenement genoemd wordt, aangevuld worden met verschillende live optredens en worden coureurs en grote namen in de sport geïnterviewd.

Volgens Sean Bratches, commercieel directeur van Liberty Media, is dit een voorbeeld van de verandering die de Formule 1 op dit moment doormaakt: "Er is geen betere manier om het spannende seizoen dat we tot nu toe hebben gehad te vieren dan met dit evenement in Londen, aan de vooravond van de Britse Grand Prix. We willen de fans de mogelijkheid geven om dichter bij de teams, auto's en coureurs waar ze van houden te komen.”

F1 Live zal om 18:30 uur (Nederlandse tijd) beginnen en duurt tot 22:00 uur. Vanaf 19:00 uur is het evenement live te volgen op televisie via Ziggo Sport Racing en online via www.f1.com/F1live en www.youtube.com/formula1.  

Klik hier voor de prijsvraag van Groot-Bittannië en win schoenen, t-shirt en joggingbroek uit de MV collection!