Max verrast fans op camping: “Heel mooi om te zien”

Gepubliceerd op 09 juli 2017 door Niels Hendrix

Zaterdagavond, na afloop van de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk, begaf Max Verstappen zich richting de oranjecamping naast het circuit om alle fans te bedanken voor hun support. Ruim duizend uitzinnige fans stonden klaar toen de Red Bull Racing-coureur arriveerde. Ongeveer een half uur wist Olav Mol samen met Max het publiek te vermaken.

“Heel mooi om al die fans te zien, absoluut”, aldus Max over de indrukwekkende oranje zee. Zo’n twaalfduizend Nederlanders zijn dit weekend bij de Red Bull Ring in Oostenrijk om hem aan te moedigen, waarvan er vijfduizend op de speciale Max Verstappen-tribune zitten. “Elke keer als ik de pits uitrijd, is dat geweldig om te zien. Telkens moet ik dan lachen. Zoveel Nederlanders hier in Oostenrijk, dat zegt wel wat. Heel erg mooi!”

Het grootse oranjefeest in Spielberg is de opmaat voor een oranje invasie in België, waar Max eind augustus zijn eigen thuisrace rijdt. Ook daar is een heuse Max Verstappen-tribune, waar via Sport Stadion – de official travel partner van Max Verstappen – nog enkele plaatsen voor beschikbaar zijn.

Klik hier voor de prijsvraag van Oostenrijk en win schoenen uit de MV collection!