scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max over Monaco: “Ben benieuwd wat we kunnen doen”

Gepubliceerd op 15 mei 2017 door Bryan van Berlo

Max Verstappen vertelde maandagavond in het programma Peptalk op Ziggo Sport over het komende raceweekend in Monaco, dat over een kleine twee weken zal plaatsvinden. De Nederlander is inmiddels teruggekeerd in het prinsdom, dat tevens zijn woonplaats is.

“Ik kijk vooral uit naar de updates die komen. Hopelijk brengt dat ons weer iets naar voren toe. Als je kijkt naar de laatste sector in Barcelona, die voornamelijk uit bochten bestaat, waren we het derde snelste team. We zaten zelfs voor Ferrari. Ik ben benieuwd wat we kunnen doen.”

Max vertelt ook over de banden in Monaco die, zoals hij gisteren vertelde, wat hard zijn voor het circuit: “Ze werken niet zo goed voor Monaco. Het is er heel glad en er zijn geen snelle bochten. Je kunt dan geen temperatuur in de banden krijgen. Dat wordt nog wel een verhaal daar. Het is dus niet zo dat we in de eerste ronde van de kwalificatie meteen onze rondetijd kunnen neerzetten.”

Tenslotte neemt Verstappen zijn agenda voor de komende dagen door: “Heel druk. Morgen ga ik nog trainen in Monaco. Daarna vlieg ik naar Oostenrijk voor een PR-evenement. Op donderdag zit in de simulator in Engeland en op vrijdag, zaterdag en zondag ben ik in Zandvoort voor de Jumbo Racedagen. Daar kijk ik naar uit. Hopelijk komen er veel mensen!”

Wil je er op 20 en 21 mei ook bij zijn op Circuit Zandvoort? In de voorverkoop van de Jumbo Racedagen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuitzandvoort.nl.

Net als vorig jaar zijn er ook gratis duinkaarten te verkrijgen bij Jumbo bij aanschaf van Red Bull actieproducten. Voor die actie, zie www.jumboracedagen.nl.