Voorspel de snelste raceronde van Max en win een Red Bull Racing polo!

Gepubliceerd op 12 mei 2017 door Niels Hendrix

In samenwerking met de Verstappen webshop heeft Verstappen.nl een prijsvraag opgezet, waarbij deze vijfde ronde van het seizoen een Red Bull Racing polo (t.w.v. € 69,95) te winnen is. Dit product is uiteraard, naast alle overige Max Verstappen en Red Bull-merchandise, verkrijgbaar via Verstappenshop.nl.

Deelname aan de prijsvraag werkt als volgt: Like Facebook.com/MaxVerstappen en voorspel de snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Spanje op zondag 14 mei. Geef de rondetijd daarbij als volgt aan: 1:28.816 (voorbeeld).

De winnaar is degene die het dichtst bij de daadwerkelijke rondetijd van Max zit (of zelfs juist weet te voorspellen). Mochten er meerdere winnaars zijn dan beslist het lot. Met de uiteindelijke prijswinnaar wordt via Facebook contact opgenomen.

Let op: alleen inzendingen via het Facebook-reactiesysteem onder dit nieuwsartikel op Verstappen.nl dingen mee. Je kunt niet op een andere manier inschrijven.
Zodra de race van start gaat, sluit de inschrijving. Meerdere malen reageren kan, maar alleen je laatste voorspelling geldt.

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap en de te winnen Red Bull Racing polo! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!