Prijswinnaar(s) Red Bull Racing #33 driver cap bekend

Gepubliceerd op 02 mei 2017 door Niels Hendrix

Bij de vierde ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing #33 driver cap (t.w.v. € 34,95) te winnen. Er dongen zeshonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Rusland moest worden voorspeld. In de 47e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:38.429 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met 1:38.432 zaten zowel Mark Donders als Kevin Kirk daar maar drie duizendsten van af! Vandaar dat er besloten is om beide heren een cap als prijs op te sturen.

“Sinds Jos in de Formule 1 rijdt, volg ik de sport. Ik blijf op zondagen thuis en sta ’s nachts ervoor op. Vrienden en familie verklaarden me voor gek! Max kreeg ik in zijn Formule 3-tijd in het vizier. Daarna ging het snel en nu ben ik een super grote fan van hem”, vertelt Mark enthousiast. “Door de hype rondom Max is iedereen fan van hem en voelt het voor mij als een stuk erkenning. Ik heb altijd gehoopt dat hij een grote naam zou worden en dat is zo gebleken. Hij is mijn held.”

Races worden het liefst met een groep vrienden bekeken en dit jaar bezoeken de kameraden de Belgische Grand Prix. Mark vervolgt: “Max mag lekker zichzelf blijven. Er zijn er maar weinigen die zoveel talent hebben, dus hij moet gewoon doen waar hij goed in is: keihard racen. Ik geloof er heilig in dat Max onze toekomstige wereldkampioen wordt. Meerdere keren zelfs!”

Kevin Kirk, de andere prijswinnaar, woont in Canada maar heeft een Nederlandse achtergrond. “Ik kijk de Formule 1 pas sinds begin 2016, maar ik volgde meteen Max. Hij is de reden dat ik verzot ben geraakt op deze sport. Max is zo getalenteerd en gepassioneerd, het is enorm opwindend om hem te zien rijden. Het racen lijkt zo eenvoudig bij hem. Ik kan niet wachten om hem zelf een keer in actie te zien in Montreal. Als me dat dit jaar niet lukt, ga ik zeker volgend jaar.”

Kevin besluit: “Max tovert elke ronde een glimlach op mijn gezicht, helemaal bij iedere inhaalactie. Hij is een geweldige coureur. Ik wens hem alle geluk tijdens de Grands Prix en ben benieuwd wat de toekomst voor hem in petto heeft. Ik weet zeker dat Max op een dag wereldkampioen wordt en kan niet wachten om dat fantastische moment mee te maken.”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!