Programma Jumbo Racedagen: Max zeven keer in actie

Gepubliceerd op 26 april 2017 door Niels Hendrix

“Vorig jaar waren de Jumbo Racedagen een geslaagd evenement, het was enorm druk”, blikt Max Verstappen terug. De editie in 2017 staat op 20 en 21 mei op zijn agenda. “Om als Nederlander in Zandvoort, wat volgens mij hét Nederlandse circuit voor de autosport is, weer demo’s te kunnen geven is enorm mooi. Daar kijk ik echt naar uit.”

De ticketverkoop loopt inmiddels en daaraan is nu een unieke actie gekoppeld. Bestel namelijk voor 13 mei via www.circuitzandvoort.nl tickets voor de Jumbo Racedagen en je maakt kans op een upgrade naar VIP-kaarten en een meet & greet met Max Verstappen! Mocht je al eerder tickets hebben aangeschaft dan ding je uiteraard ook mee.

Max zal gedurende de twee dagen in totaal zeven keer op het asfalt in actie komen. Hieronder het volledige programma (onder voorbehoud).

VRIJDAG 19 MEI 2017
10:00-10:40 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Vrije training 1 | 40 min.
10:50-11:15 BOSS GP                           Vrije training 1 | 25 min.
11:25-12:25 TCR Benelux                       Vrije training | 60 min.
12:35-13:35 GT & Prototype Challenge          Vrije training | 60 min.
13:35-14:35 Pauze                             60 min.
14:35-15:15 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Vrije training 2 | 40 min.
15:25-15:50 BOSS GP                           Vrije training 2 | 25 min.
16:00-16:20 TCR Benelux                       Kwalificatie | 20 min.
17:00-17:20 GT & Prototype Challenge          Kwalificatie | 20 min.

ZATERDAG 20 MEI 2017
09:00-09:15 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Kwalificatie 1 | 15 min.
09:20-09:35 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Kwalificatie 2 | 15 min.
09:45-10:00 Max Verstappen                    Installatie ronden | 15 min.
10:10-10:40 BOSS GP                           Kwalificatie | 30 min.
11:00-12:00 TCR Benelux                       Kwalificatie race | 60 min.
12:15-12:30 Max Verstappen                    Demonstratie 1 | 15 min.
12:40-12:50 Max Verstappen                    Podium presentatie | 10 min.
12:50-13:50 Pauze & demonstraties             60 min.
13:50-14:20 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Race 1 | 30 min.
14:35-14:50 Max Verstappen                    Demonstratie 2 | 15 min.
15:10-15:30 BOSS GP                           Race 1 | 20 min.
15:50-16:50 GT & Prototype Challenge          Race 1 | 60 min.
17:05-18:35 Racing Team Nederland             90 min.

ZONDAG 21 MEI 2017
09:00-09:20 TCR Benelux                       Sprint race 1 | 20 min.
09:25-09:45 TCR Benelux                       Sprint race 2 | 20 min.
10:00-10:15 Max Verstappen                    Installatie ronden | 15 min.
10:35-11:05 Porsche GT3 Cup Challenge Benelux Race 2 | 30 min.
11:20-11:35 Max Verstappen                    Demonstratie 3 | 15 min.
11:45-11:55 Max Verstappen                    Podium presentatie | 10 min.
12:15-12:40 BOSS GP                           Race 2 | 25 min.
12:40-13:40 Pauze & demonstraties             60 min.
13:40-13:55 Max Verstappen                    Demonstratie 4 | 15 min.
14:15-15:15 GT & Prototype Challenge          Race 2 | 60 min.
15:30-15:45 Max Verstappen                    Demonstratie 5 | 15 min.
16:05-16:25 TCR Benelux                       Sprint race 3 |20 min.
16:30-16:50 TCR Benelux                       Sprint race 4 |20 min.
17:05-18:35 Racing Team Nederland             90 min.

De optredens van bekende artiesten en dj’s, een familieplein met een reuzenrad en attracties, en vermaak met stuntmotoren en door stuntvliegers maken de beleving van het familie-evenement compleet.

Wil je er op 20 en 21 mei ook bij zijn op Circuit Zandvoort? In de voorverkoop van de Jumbo Racedagen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar. Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuit-zandvoort.nl.

Net als vorig jaar zijn er ook gratis duinkaarten te verkrijgen bij Jumbo bij aanschaf van Red Bull actieproducten. Voor die actie, zie www.jumboracedagen.nl