Prijswinnaar Red Bull Racing trui bekend

Gepubliceerd op 11 april 2017 door Niels Hendrix

Bij de tweede ronde van 2017 van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een Red Bull Racing trui met capuchon (t.w.v. € 69,95) te winnen. Er dongen ruim vijfhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in China moest worden voorspeld. In de 31e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:36.722 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Maurice Boer voorspelde 1:36.707 en zat er dus maar 15 duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de prijs.

“Ik volg Max al vanaf zijn debuutrace in de Formule 1 en sindsdien ben ik een grote fan van hem”, vertelt de winnaar enthousiast. “Vorig jaar was ik samen met mijn vrouw aanwezig in Abu Dhabi, waar hij net achter Vettel vierde werd. Net als zijn overwinning in Barcelona en de Jumbo Racedagen staat dat me nog goed bij.”

“De race in China was grandioos. Het begin was sensationeel, met zelfs nog tijdelijk een tweede plek. Na de inhaalactie door Vettel kreeg Max het moeilijker. Ik zat op het puntje van mijn stoel, terwijl ik continue de rondetijden van Max en Daniel in de gaten hield.”

Maurice besluit: “Max doet het supergoed en hopelijk krijgt hij inderdaad snel de motorupgrade waarmee Red Bull de aansluiting met Mercedes en Ferrari kan maken en daarmee mee kan doen in de strijd om de wereldtitel. Tot die tijd wens ik hem vooral regenwedstrijden en dat Max daarin zijn beste races mag rijden.”

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap en de Red Bull Racing trui met capuchon! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!