Maak kans op een meet & greet met Max Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen!

Gepubliceerd op 07 april 2017 door Niels Hendrix

“Vorig jaar waren de Jumbo Racedagen een geslaagd evenement, het was enorm druk”, blikt Max Verstappen terug. De editie in 2017 staat op 20 en 21 mei op zijn agenda. “Om als Nederlander in Zandvoort, wat volgens mij hét Nederlandse circuit voor de autosport is, weer demo’s te kunnen geven is enorm mooi. Daar kijk ik echt naar uit.”

De ticketverkoop loopt inmiddels en daaraan is nu een unieke actie gekoppeld. Bestel namelijk voor 13 mei via www.circuitzandvoort.nl tickets voor de Jumbo Racedagen en je maakt kans op een upgrade naar VIP-kaarten en een meet & greet met Max Verstappen! Mocht je al eerder tickets hebben aangeschaft dan ding je uiteraard ook mee.

Op 20 en 21 mei tijdens de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, zal de 19-jarige Red Bull Racing-coureur verschillende demonstraties in zijn Formule 1-auto geven. Maar het asfalt van Circuit Zandvoort wordt voor veel meer activiteiten benut.

Zo zullen er vier raceklassen over de baan razen. Allereerst de BOSS GP, met oude Formule 1-auto’s - van teams als Toro Rosso, Benetton, Arrows, Jordan en Jaguar - en ChampCar en GP2-auto’s. De BOSS GP staat te boek als de snelste Europese klasse. Daarnaast wordt er veel spektakel verwacht van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, de TCR Benelux en de GT & Prototype Challenge, met dikke auto’s.

De optredens van bekende artiesten en dj’s, een familieplein met een reuzenrad en attracties, en vermaak met stuntmotoren en door stuntvliegers maken de beleving van het familie-evenement compleet.

Wil je er op 20 en 21 mei ook bij zijn op Circuit Zandvoort? In de voorverkoop van de Jumbo Racedagen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar. Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuit-zandvoort.nl. Net als vorig jaar zijn er binnenkort gratis duinkaarten te verkrijgen bij Jumbo bij aanschaf van Red Bull actieproducten.