Wie neemt het stoeltje over van Max Verstappen?

Gepubliceerd op 28 maart 2017 door Niels Hendrix

Nee, Max Verstappen gaat niet weg bij Red Bull Racing. Hij werd afgelopen zondag immers nog sterk vijfde in de F1 Grand Prix van Australië. Maar jij – ja, jij! - kan Max dit jaar opvolgen als Catcher Car-bestuurder tijdens de vierde editie van de Wings for Life World Run op 7 mei in Breda.

Behalve dat er zoveel mogelijk deelnemers worden gezocht, zoekt de Wings for Life World Run een nieuwe bestuurder van de Catcher Car. Terwijl de hardlopers zich in het zweet werken, zit jij lekker koel in de auto, maar je hebt als 'Catcher' wel een superbelangrijke taak! In de Wings for Life World Run rennen de lopers namelijk niet richting de finishvlag, maar ben je 'af' als je wordt ingehaald door de Catcher Car.

Vervang jij Max?
Als 'vervanger' van Max Verstappen moet je natuurlijk wel een beetje kunnen rijden! Daarom is in de eerste plaats, uiteraard, een geldig rijbewijs vereist, maar ook een stabiele rechtervoet. De Wings for Life World Run is, zoals de naam aangeeft, een wereldwijd event waar iedereen op de verschillende Run-locaties op hetzelfde moment van start gaat en alle Catchers eenzelfde, gecontroleerde, snelheid aanhouden. Het is geen Formule 1, het gaat niet om hard rijden!

Wat verder nodig is?
Een flinke dosis positieve energie! Je haalt namelijk niet alleen deelnemers in, je moedigt ze ook aan! Behalve op 7 mei, word je ook geacht op een testdag beschikbaar te zijn. Als bestuurder van de Catcher Car krijg je een bedankje van je voorganger Max Verstappen, een dagvergoeding en het goede gevoel van iets doen voor het goede doel!

Iets voor jou?
Lijkt dit je wel wat en wil je in Max' voetsporen volgen als catcher die... in de voetsporen van veel hardlopers volgt, maar dan met de auto!? Check YoungCapital voor meer info! Of reageer direct met een mailtje met motivatie naar info@youngcapital.nl onder 'Vacature Catcher Car Coureur Wings for Life World Run 2017'.

Meerennen of -rollen?
Heb je nu zin om hard te lopen, joggen of snelwandelen (het is wat je wil, totdat de Catcher Car je inhaalt) voor het goede doel? Dat kan! Schrijf je in via deze link, alleen of als groep. Je kan ook nog je eigen fondsenwervingscampagne beginnen. Deelnemen met een rolstoel is natuurlijk ook mogelijk.