Prijswinnaar oranje VER shirt en Max-vlag bekend

Gepubliceerd op 27 maart 2017 door Niels Hendrix

Bij de eerste ronde van 2017 van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een oranje VER shirt (t.w.v. € 29,95) en Max-vlag (t.w.v. € 19,95) te winnen. Er dongen zo’n vierhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Australië moest worden voorspeld. In de 43e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:26.964 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Kim van Berlo voorspelde 1:26.933 en zat er dus maar 31 duizendsten van af! Zij is dan ook de terechte winnaar van de prijzen.

“Ik volg Max pas vanaf vorig seizoen, maar mijn vriendin en ik zijn sindsdien hele fanatieke kijkers. We kunnen echt geen één race missen en volgen alles op social media”, laat Kim weten. “Komende zomer gaan we dan ook naar Spa-Francorchamps in België om zelf de racesfeer mee te maken.”

“Terugblikkend is vooral de race in Brazilië me bijgebleven, echt geweldig hoe Max daar reed! Ik stond helemaal te springen voor de tv! De afgelopen Grand Prix in Australië heeft hij ook weer goed gereden en het maximale resultaat eruit gehaald. Max gaat het zeker ver schoppen en ik wens hem alle succes van de wereld, voor dit en alle volgende seizoenen!”, besluit Kim. 

Niet gewonnen of geen geduld? Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de nieuwe Max Verstappen RBR driver cap en het oranje VER shirt! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!