Max: “Eerste race is altijd opwindend”

Gepubliceerd op 17 maart 2017 door Niels Hendrix

Vooruitblikkend op de eerste Grand Prix van 2017, laat Max Verstappen weten: “Vanwege het tijdsverschil met Australië zorgen we dat we op tijd daar zijn, zodat we iets langer hebben om te acclimatiseren. De eerste twee of drie dagen worstel je wat met de jetlag, maar dat is niet erg omdat je gewoon enorm uitkijkt naar de eerste race van het jaar.”

“Ik houd van Melbourne omdat het een coole stad is, met een mooie omgeving en lekker weer, dus over het algemeen een geweldige plek om te zijn. Ik heb een paar goede restaurants ontdekt bij de Yarra River, dus als we tijd hebben gaan we daar dineren.”

Max vervolgt: “De eerste race is altijd opwindend, omdat je nooit echt weet waar je qua prestaties met de auto staat, omdat alles nog nieuw is. Dat merk je ook in de paddock, dat is een verfrissend gevoel.”

“Omdat het de thuis Grand Prix van Daniel is, krijgt hij natuurlijk veel steun wat erg mooi voor hem is. Ik kan niet wachten tot de auto’s tijdens de eerste vrije training rondgaan en het enthousiasme op ieders gezicht te zien.”