scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Red Bull Racing: “Een erg productieve dag”

Gepubliceerd op 07 maart 2017 door Niels Hendrix

Red Bull Racing hoofd race-engineer Guillaume Rocquelin liet na afloop van de eerste testdag van de tweede testweek in Barcelona weten: “Het was een erg productieve dag. We hebben zo’n beetje het programma afgewerkt, dat we normaal op een vrijdag van een raceweekend doorlopen. Dus kortere runs in de ochtend om de verschillende banden aan het werk te krijgen en dan langere runs in de middag.”

“Zonder het voordeel van een shakedown voor we vorige week begonnen, waren we enigszins overgeleverd aan welke probleempjes zich voor zouden doen. We hadden er een paar, maar afgelopen weekend hebben we die definitief opgelost en dat maakte dat we vandaag een zeer solide dag hadden.”

“Daniel ging een paar keer wijd – ik denk dat hij er plezier in had – dus we hadden een paar dingen om voor de middag te repareren. Maar dat was puur cosmetisch, dus niets ernstigs. De rondetijden zijn nog steeds niet zo belangrijk. Ik zou zeggen dat we misschien iets onder kunnen hebben gepresteerd op de zachtere compounds, dus er zit volgens mij nog meer in het vat.”