Tickets speciale Max Verstappen-tribune in Spa nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 14 februari 2017 door Niels Hendrix

Na het ongekende succes van vorig jaar staat menig Formule 1-liefhebber te popelen: het oranjefeest op Spa-Francorchamps, wederom in het laatste weekend van augustus, gaat nog groter worden dan dat het in 2016 al was. In samenwerking met Sport Stadion is er dit jaar zelfs een speciale Max Verstappen-tribune op de baan in de Belgische Ardennen, iets wat we vorig jaar ook al zagen op de Red Bull Ring.

De Pouhon-bocht - een snelle linker knik iets voorbij het rechte vlak waarop de meeste Nederlandse fans vorig jaar stonden - doet dienst als organisator van het oranjefeest. Duizenden Verstappen-fans krijgen de kans om hun held van dichtbij te zien en de longen uit hun lijf te schreeuwen voor de Nederlandse trots!

Bij het toegangskaart voor de speciale Max Verstappen-tribune voor de Grand Prix van BelgiŽ zit een door Sport Stadion samengesteld pakket inbegrepen: een speciaal, oranje Max Verstappen-shirt, een fotokaart en een Sport Stadion-keycord met een tickethouder.†

Door kaarten voor de Max Verstappen-tribune in Spa aan te schaffen maak je bovendien kans op een VIP-tour door de Formule 1-paddock! Tijdens die VIP-tour breng je zelfs een bezoekje aan het Red Bull Energy Station, de plaats waar Max Verstappen zijn warme hap haalt.†

Per dag, dus op vrijdag, zaterdag ťn zondag, maken vijf winnaars kans op deze unieke rondleiding! Wacht dus niet langer en reserveer nu meteen je kaarten voor de Max Verstappen-tribune bij de Grand Prix van BelgiŽ.†Bestellen kan op de speciale Max Verstappen-tribune pagina: klik hier!

Vragen over Formule 1-reizen of tickets? Neem dan contact op met Sport Stadion, waar ze je graag verder helpen!