scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max Verstappen tribune op Red Bull Ring opgeschaald naar 5.000 plaatsen!

Gepubliceerd op 06 december 2016 door Niels Hendrix

In 2016 ontstond een samenwerking die resulteerde in een 'Max Verstappen tribune' op de Oostenrijkse Red Bull Ring. Dat was een waanzinnig succes: de sfeer op de tribune was ongelooflijk goed met 1.000 Max-fans die als één grote groep achter Verstappen ging staan. Uiteraard hielp zijn fantastische optreden ook een handje, want Max kwam uiteindelijk op een prachtige tweede plaats over de finish.

Iedereen die gebruik heeft gemaakt van de actie kreeg onder meer een oranje Max-shirt en vooral op zondag leek de Verstappen-tribune één oranje zee. Max kon de actie wel waarderen: “Ik vind het bijzonder eervol dat er deze speciale tribune er is. En vooral dat die zo vol zit. Dan doe je toch iets goed.”

“Wat een belevenis!”, “de sfeer was geweldig” en “wat een prachtig circuit!” waren veel gehoorde reacties van de Verstappen-fans na afloop van de Grand Prix van Oostenrijk 2016. Voor Red Bull Nederland, Sport Stadion en het management van Max Verstappen genoeg redenen om de koppen weer bij elkaar te steken en het in 2017 nog grootser aan te pakken.

Afgelopen editie moesten veel fans teleurgesteld worden, omdat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar was, dus dit jaar hebben we 2.500 stoelen weten te blokkeren op de Red Bull tribune. Een enorm groot vak dat zondag 9 juli weer helemaal oranje moet kleuren.

Kom dus naar de Red Bull Ring om Max Verstappen aan te moedigen met dit speciale pakket: je krijgt niet alleen een mooie tribuneplaats op de Red Bull-tribune, je ontvangt tevens een goodie-bag (4-pack Red Bull, oranje Max Verstappen t-shirt, fotokaart, keycord en tickethouder) en Max Verstappen zal je tijdens het Grand Prix weekend komen bezoeken!

Klik hier voor meer informatie of om direct de “Max Verstappen Oostenrijk special” te reserveren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die via Sport Stadion stellen, waar ze je graag verder helpen.

Update 1: dinsdagavond om 21.00 uur waren alle 2.500 tickets verkocht. Wij wensen alle fans alvast veel plezier op de Red Bull Ring!

Update 2: woensdagochtend zijn nogmaals 2.500 tickets beschikbaar gekomen, waarmee het totaal op 5.000 komt. Bij dat geweldige aantal zal het blijven!

Update 3: donderdagavond waren alle in totaal 5.000 tickets verkocht. Wij wensen alle fans alvast veel plezier op de Red Bull Ring!