scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar gesigneerde Max cap en vlag bekend

Gepubliceerd op 28 november 2016 door Niels Hendrix

Bij de eenentwintigste en laatste ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag, viel een gesigneerde Max cap (t.w.v. €35,00) en vlag (t.w.v. €19,95) te winnen. Er dongen ruim dertienhonderd deelnemers mee.

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Abu Dhabi moest worden voorspeld. In de 36e ronde noteerde de Nederlandse Red Bull Racing-coureur een 1:45.187 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Youri Schreutelkamp voorspelde 1:45.183 en zat er dus maar vier duizendsten van af! Hij is dan ook de terechte winnaar van de gesigneerde Max cap en vlag.

“Wat een manier om dit mooie seizoen af te sluiten!”, reageert de laatste prijswinnaar van 2016 blij. Youri volgt Max al enige jaren. “Inmiddels drie jaar geleden had ik de eer met Gijs van Lennep te spreken. Hij vertelde toen dat we als Nederland de ogen op Max Verstappen moesten houden en dat hij binnen twee jaar in de Formule 1 zou rijden. Vanaf dat moment heb ik samen met mijn vader Max in de Formule 3 en vervolgens al twee jaar de Formule 1 zien excelleren. En dit is pas het begin!”

Uiteraard keek Youri ook naar de Grand Prix van Abu Dhabi. Hij vertelt: “De lat lag voor Max erg hoog na zijn zinderende Braziliaanse GP, maar bij de laatste race van 2016 heb ik opnieuw op het puntje van mijn stoel gezeten.” Vooruitblikkend, besluit de prijswinnaar: “Ik kijk uit naar de nieuwe kansen, maar ook zeker nieuwe Verstappen acties en hopelijk overwinning en misschien nog wel 'The Max'. Max, ga vooral zo door en succes met de nieuwe auto!”

Via de Verstappen webshop is direct alle merchandise te bestellen, ook de Max Verstappen cap met het nieuwe logo – verkrijgbaar in grijs en zwart! Naast de Max-producten zijn eveneens Red Bull Racing items beschikbaar, ook voor dames en kinderen.

Vragen over de merchandise? Neem dan via www.verstappenshop.nl contact op met de Verstappen webshop, waar ze je graag verder helpen!